Wat leuk dat je even rond kijkt op mijn website, welkom!

Jullie willen vast iets meer te weten komen over mij en mijn werk.
Mijn naam is Shirley Rosario (36), en zolang ik mij kan herinneren ben ik al geïnteresseerd in fotografie. Als kind vond ik het al geweldig om foto's te maken op schoolreisjes en uitjes met vriendinnen. Mijn slaapkamer hing dan ook altijd vol met kiekjes van bijzondere en gezellige momenten.

Sinds ik in 2012 zelf moeder geworden ben van inmiddels 3 kinderen ben ik nog meer gaan fotograferen en heb ik nu van mijn passie mijn beroep kunnen maken.

Voor mij is fotograferen een geweldige manier om emoties en bijzondere momenten op een ongedwongen en ontspannen manier vast te leggen. Om herinnering te vereeuwigen waar je niet alleen aan terug wil denken, maar ook naar terug wil kijken. 

Ben je geïnteresseerd in een fotoshoot? Neem vrijblijvend contact met me op via het contactformulier!** Klant ervaringen **

"Shirley, wat ben jij hier goed in! 
Je hebt Daan & Tess vast weten te leggen precies zoals ze zijn. Niet gemaakt, maar echte en pure foto’s! Dit komt zeker ook omdat de kids zich enorm bij je op hun gemak voelden. Je forceert niks en alles gaat heel ongedwongen. Dat kun je terug zien in de foto’s! We komen heel graag nog eens bij je terug!!"


Lianne Jansen - Derks

"Zojuist een super fijne bolle buik shoot gehad met ons gezin, we voelde ons erg op ons gemak, Shirley is erg lief & geduldig en heeft erg leuke ideeën voor de shoot! Shirley bedankt voor deze fijne ervaring, we zijn erg benieuwd naar het resultaat, tot weer bij de newborn-shoot!"


Shirley Yelris

"Meer dan tevreden over Shirley! Bij binnenkomst al meteen gezellig kletsen en spelen met Revi van 2 jaar en het ijs was al gebroken.. Daarna op het gemak foto's gemaakt op verschillende plekjes in huis, niet geposeerd maar gewoon zoals we zijn. Super bedankt voor de top foto's en de fijne shoot! Je ziet ons zeker nog een keer voor je camera! 💜"

Nora Drabbels Lemmens

"Hele prettige ervaring! Ze maakt prachtige fotos en is heel kundig! Ondanks mijn voordurend huilende baby toch nog heel veel mooie fotos om uit te kiezen! Enorm bedankt!"

Rima Azzawi

"Super leuke meid, en maakt mooie foto's. we voelde ons meteen op ons gemak. en dat is natuurlijk erg belangrijk!"

Suzan Lucassen Beyer

"Wat een geweldige foto’s heb je gemaakt van Levi, echt prachtig! Je bent zo geduldig en rustig tijdens de shoot ! Nogmaals geweldig! Dank je wel! Daarbij heb je ons echt uit de brand geholpen, en dat in je vakantie. Echt bedankt! Iedereen die opzoek is naar een goede fotograaf, neem contact op met Shirley!!"

Luuk Derks


"Lastig kiezen uit de prachtig gemaakte foto’s door Shirley! Met veel geduld en veel enthousiasme maakt ze schitterende foto’s! Super tevreden met onze zwangerschaps- en newbornshoot! Hopelijk volgen er nog meer shoots!"

Mariska Duerinck


"Super leuke meid. Die het super leuk met de kinderen doet. Onze kinderen waren helemaal op hun gemak. Snelle levering en hele mooie foto's. Super trots op."

Cindy Willemsen


"In een woord Fantastisch! Super met de kids, we voelde ons meteen op ons gemak. Als het aan ons ligt, is het voor herhaling vatbaar."

Frank Hendriks